štvrtok 20. júla 2017

Uľaví sa mi, keď bude Halenár dávať góly, hovorí olomoucký manažér Minář

Ostatne má bet365 bonus pred sebou ďalšiu úlohu: defenzívneho záložníka. "Tento post vyriešiť, to je veľký problém," krúti hlavou.

Rovnako zložité ale bolo získať aj útočníka. Mesiac Hanáci lákali Romana Bednářa. Sparťan hosťujúci na jar v Příbrami sa nakoniec rozhodol aj naďalej zostať v službách Jaroslava Starka. "Vytvorili sme mu zo všetkých konkurentov, ktorí o neho stáli, najlepšie podmienky. Boli sme na všetkom dohodnutí a jediná otázka bola, že stále Prahl po zahraničí. To, že vo finále dal prednosť Příbrami kvôli bližšie vzdialenosti, je snáď prvýkrát, čo som zažil, keď hráč uprednostnil svoje pohodlie pred finančnými pôžitky, "prizn al Minář.

Preto prišiel čas hľadať inde. Juraj Halenár hral na jar v maďarskom klube Nyíregyháza Spartacus.Pre ďalšiu sezónu však klub nezískal licenciu a administratívne zostúpil do tretej ligy. "Najnáročnejšie na príchode Juraja boli podmienky v jeho predchádzajúcich kluboch, ktoré sú oproti Košiciach nadštandardné. Obe strany mali nejaké predstavy, a potom je potrebné nájsť zlatý stred. Pán Lébr (spolumajiteľ Sigmy - pozn. Red.) Bol trochu veľkorysejší, aby to mohlo dopadnúť, "naznačil manažér.

Hľadá bet365 mobil sa kvalitný štít. Zn .: Lacno

Halenár je po brankári Milošovi buchtu a záložníci Vojtěchovi Štefanovi a Pavlovi Moulis štvrtým hráčom, ktorý do Olomouca prišiel počas letnej prestávky.


Na zozname posíl zostáva posledná položka - defenzívny stredopoliar. "Vieme, kde nás tlačí topánka.Ale hráča, ktorí by sa nám hodili, nie sme schopní zaplatiť, alebo by ich kluby nepustili. Tieto posty sú kľúčové a strašne ťažko zohnateľné, "tvrdí Minář.

Aj preto mu nezostáva, než sa rozhliadať aj v zahraničí. "Tam je to zložité v tom, že preferujeme, aby sa k nám taký hráč aspoň na týždeň pripojil, a to niektorí nechcú akceptovať. Nájsť takého, ktorý bude mať patričnú kvalitu a zároveň nám bude vyhovovať po stránke ekonomickej, je ťažké. Ale s tým sa stretávajú všetky kluby, ak sa bet365 nebudeme baviť o Sparte, Plzni a asi aj Jablonci, ktorí si ukážu a hráča majú, "podotkol Minář a dodal:" transverznej okno je do polovice septembra.Do tej doby je stá le predpoklad, že môže mužstvo niekto doplniť. "

Po podpísaní zmluvy s Halenár už tiež skončilo testovanie ruského útočníka Maxima Votinova, ktorý sa v jedinom prípravnom zápase za béčko trafil do siete Hradca Králové. "Pošleme ho domov. Hráč, ktorý príde, nás musia všetky bet 365 tresnúť do očí tým, že bude jednoznačne lepší ako tí naši. Inak ho nemá cenu privádzať, "vysvetlil manažér Sigmy.

bet365 stavky

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára