štvrtok 13. apríla 2017

Green Bay Packers predstihnúť Kansas City Chiefs v jednostranné NFL vyhrať

Aaron Rodgers hodil päť povolenie pristátie, vrátane troch až Randall Cobb, ako Green Bay Packers sa prevalil na Kansas City Chiefs 38-28 pri daždivom Lambeau Field v pondelok.

V Chiefs, spadnutie týždeň mini-bye po štvrtkovom šokujúcej strate proti Denveru, boli predčil každým predstaviteľným spôsobom, keď zaostáva 38-14 čoskoro vo štvrtom štvrťroku. V polčase, Rodgers mal viac povolenie pristátie (tri) ako náprotivok Alex Smith mal dokončených (dva) .Chicago Bears nastavená na obchod nahrávka rusher Jared Allen je Carolina Panthers Prečítajte si viac

Kansas City skoncovať s jedným škaredým pruh, pretože sa snažil kopať cestu von z hlbokej diery v d ruhej polovici roka.Keď Smith zaútočil na Jeremy Maclin na 5-yard touchdown neskoro v treťom štvrťroku, bol to prvý touchdown šéfov do širokého prijímača od straty playoff do Indianapolis 4. januára 2014 - pruh 18 po sebe idúcich zápasoch. Ale šéfovia (1-2) sa opakovane zastrelili v nohe. Packers (3-0) získal päť prvých pádov cez šéfy šéfov v prvom polroku sám.

Začiatkom štvrtého štvrťroka, Rodgers vytiahol offside Chiefs opäť a, ako to opakovane skrz rannú časť V sezóne využil voľnú hru tým, že zasiahla Jamese Jonesa o 52 bodov.Ktorý dal Packers v polohe tretej touchdown príjem Cobb kariéru-high noci, ktorý dal Green Bay v prednej 38-14.


Od stavky na Betclic roku 2010, Rodgers má štyri zápasy z piatich-PLUS pristátie. Iba Drew Brees (p� �ť) má viac. Jones mal sedem úlovkov pre 139 yardov a Cobb mal sedem na 91.

Maclin svoje 61-yard, bobbling catch-and-run nastaviť Jamaal Charlesov druhý touchdown beh. Na prvý, Charles napodobnil Rodgers "majstrovstvá pásu" oslavu. Na druhom odviedol Lambeau skok.Že pristátie a dvojbodové prihrávka do Travis Kelča a, priniesol Chiefs v 38-22 sa asi 10 minút zostáva.

Charles tretej touchdown, 7-yard run, v ktorom prešiel Linebacker Joe thomas, držal Chiefs žije s 1:25 hrať. Avšak, Smith, ktorý hodil na 251 yardov v druhej polovici, zlyhala na dvojbodového hre na Jason Avant, držať to dve skóre hru 38-28.

Unibet-Bonus čaká na Vás

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára