štvrtok 13. apríla 2017

Peyton Manning hodí dva TDs down Detroitu ako Broncos zostať perfektný

Peyton Manning bol v pohode a verí, lofting vstupenky do kolegov, ako by boli kamarátmi v jeho backyard.Steelers vyhrať, ale stratiť Big Ben a Tom Brady hodí 400. touchdown prejsť Viac

Či už to bol štvrtý dole alebo tretej nadol, v druhej alebo štvrtej štvrťrok je 39-ročný Manning ukázal, stále to mám.

Manning prevedené štvrtá dole s 45 yardov pristátie prechádza na Demaryius Thomas s zanechal päť sekúnd v prvej polovici roka. Potom hodil 11-yard TD prihral Owen Daniels o tretinu dole 2:28 zostávajúce, zdvíhanie Denver Broncos na víťazstvo 24-12 nad Detroit Lions v nedeľu večer.

Manning bol 31 z 42 na 324 yardov s dvoma TDs a odpočúvania.Päťnás obný MVP pridal Brett Favre ako jediní hráči v NFL histórii s minimálne 6000 kariéry dokončených.

V poslednej dobe Broncos (3-0) získala svoje prvé tri hry, bol v roku 2013, keď dosiahla Super Bowl.

Levy (0-3) sú preč, aby ich najhoršie začiatku roka 2010, kedy skončil 6-10.

Aqib Talib zablokované extra-point kop bývalý Bronco Matt Prater na začiatku druhého štvrťroka udržať jednobodový náskok v Denveri. Broncos neskôr zastavili 2-bodové konverzný spustiť, ich udržiavanie dopredu 14-12 na začiatku tretieho štvrťroka.

Stafford mal tri obratov, vrátane fumble a odposluch v zálohe vo štvrtom štvrťroku.Mohol som mal dobrý dôvod, aby sa s rachotom pretože DeMarcus Ware ho dvakrát vyhodený a bol zasiahnutý a ponáhľal celú noc v domácej otvárač Detroite.

Broncos beží späť CJ Anderson opustil v prvej polovici bude vyhodnotená po otrase mozgu, ale bolo zrušené a vrátené v druhej polovici roka.

Oba tímy sa snažil spustiť loptu. Broncos mal väčší úspech vzduchom.

A vzali lepšiu starostlivosť o futbalu.

Thomas mal deväť hostiny pre 92 yardov a lead-padding skóre v ktorom outleapedDarius Slay ukradnúť futbal zo vzduchu.Oslávil tým: brzdí do koncovej zóny, kresba nešportovo trest rokovaní.

Stafford bolo 31 z 45 pre 282 yardov s 16-yard TD priepustka do Ameer Abdullah v treťom štvrťroku, dva odposluchy a fumble založený na hre, v ktorej mal aspoň raz šancu hodiť loptu preč. Calvin Johnson mal osem hostiny pre 77 yardov a vytiahol trest pass-interferencie proti Talib v koncovej zóne, ktorá zostavou Joique Bellov 1 yard skok cez hromadou pochodzkar.

Vyzeralo to, že Detroit obrany deje aby sa zabránilo Broncos využil druhého obratu Stafforda, ale spomalil neprijatý bránku tým, že v ilegálne formácie.Denver sa dostal o 5 yardov bližšie a Brandon McManus urobil terén, ab y dal Broncosmu päťbodový náskok. Lions mali šancu vrátiť sa, ale Stafford ho vyhodil do vzduchu. Stafford sa snažil vynútiť prechod na Johnson a bezpečnosť David Burton Jr. vkročil do zóny, aby odhodil prechod, ktorý si naklonil k sebe s pravou rukou a potom sa vrátil o 12 yardov. O chvíľu neskôr Manning vybojoval 34-jarný priechod Emmanuelovi Sandersovi, ktorý vyčnieval Slaya, aby sa usadil v tom, že Daniels by mohol zachytiť iba koncovú zónu.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára