sobota 15. apríla 2017

'Drongo' NBL fan nalieva pivo cez Sydney Kings hviezda Marcus Thornton

Bezpečnostné Dav sa náhle stala veľká hovoriť bod medzi NBL klubov potom, čo fanúšik bol vyhodený z WIN centrum zábavy pre čapovanie piva v Sydney Kings import Marcus Thornton počas streda noci 96-90 stratu odvekými rivalmi Illawarra.

< p> tréner Sydney Damian Cotter popísal incident ako správanie Dropkick, zatiaľ čo jeho Hawks náprotivok Rob Beveridge podporoval vedenie dejisko svoje rýchle rozhodnutie o odstránení Courtside diváka od budovy, aj keď informácie neskôr vyšlo najavo, čo znamená, Bet365-Vyzdvihnúť bonus že divák zapojení trpí kognitívne poruchou.

prítomný žiadny tím môže žiť s Warriors.Sú tam s velikáni NBA Viac

Zachytené v živej televízii po celej Austrálii len niekoľko dní potom, čo A-League zakázané takmer 200 fanúšikov, zákon o muža z nakláňal nad sponzorov značenie a sprchovanie Thornton s pivom vytvoril vlnu reakcií na sociálnych médií. Problémy s overzealous priaznivcov sú zriedkavé v NBL a ligovej úradníci si istí, že táto záležitosť vyšetroval a muž čelí možnému zákazu život alebo suspenzie. Došlo

Tento incident po Thornton išiel do koša uprostred cez tretí štvrťrok, ktoré spadajú na zem a skoro posuvné do reklamnej označenie.Vzhľadom k tomu, americký strážny vzhliadol nádej na zlú hovoru páchateľ nalial pivo Thornton vlasoch.

"To musí byť riešená," hovorí Cotter. "Bol by som naozaj hanbiť, ak sa klub urobil. To je rok 2015, a to v roku 1974. To je všetko, čo som mal povedať o tom. Ale to je správanie Dropkick. Myslím, naozaj, ako naivný a koľko z Drongo chceš byť? To by sa nemalo stať v prvom rade. "

Beveridge povedal veľa hráčov nevadí nejaké verbálne interakciu s fanúšikmi.Ale bývalý Perth Wildcats tréner bol sklamaný, že linka bola prešiel v stredu večer. "Na tom nie je nič zlého s trochou podpichovanie a rodného sánkovanie opozície, ale to, čo sa stalo dnes bolo jednoducho hlúpe a neúctivé, a fanúšikovia si uvedomiť, čo je a čo nie je prijateľné správanie," povedal Beveridge.

"plne podporujem rozhodnutie pre vysunutie chlapa. To je jediná možnosť k dispozícii, keď sa niečo také stane, a sprevádzať ho každý mohol vidieť vysiela jasný pripomenutie pre všetkých fanúšikov. Dobrá vec je, že drvivá väčšina fanúšikov basketbalu pochopiť a prijať tieto hranice a mali š� �astie, že len veľmi zriedka vyskytujú tieto druhy vecí.. Som si istý, že je to jednorazová situácia, že sa to nikdy nestane "

Late vo štvrtok, Fox Sports dostala vyjadrenie Figtree Súkromné ​​nemocnice - kto prenajal firemné krabici, z ktorej došlo k nehode - hovorí, že človek podieľa má "kognitívne poruchy"

"Figtree Private Hospital sa ospravedlnil Sydney Kings a Illawarra Hawks pre rokovania staršieho pána, ktorý bol hosťom v nemocničnom boxe ako posledný. večer, "povedal Figtree Private Hospital CEO Paul McKenna. "83-ročný otec dlhodobo oceňujú zamestnanec, má nejaké kognitívne poruchy a nespomína incident.Jeho rodina je veľmi poľutovaniahodné incidentu a dali najavo, že bude robiť formálne ospravedlnenie na jeho účet. "

stavky na Bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára